Μπουγατσα με Αρωμα Λεμονιου

Μπουγατσα με Αρωμα Λεμονιου

1 πακέτο φύλλα Βηρυτού ή κρούστας

1  1/2 λίτρο γάλα

200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

3 κ.σ. βούτυρο

1 φλ. ζάχαρη

1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. κορν φλάουρ

2 λεμόνια και 2 μοσχολέμονα

βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα

ζάχαρη άχνη

κανέλα

Προθερμαίνουμ ε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψί φούρνου ή πυρέξ.

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το αλάτι.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μία λεία κρέμα.

Αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο.

Ξύνουμε τα λεμόνια και τα μοσχολέμονα και τα ρίχνουμε στη κρέμα μαζί με τον χυμό από 1 μοσχολέμονο..

Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη κρέμα να κρυώσει.

Βουτυρώνουμε 6 φύλλα και τα στρώνουμε στο ταψί.

Ρίχνουμε τη γέμιση και την ισιώνουμε με μια σπάτουλα.

Από πάνω βάζουμε άλλα 6 βουτυρωμένα φύλλα και ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά περίπου στο αέρα. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα και σερβίρουμε.