Ρεβανί με Ινδοκάρυδο
Μαρία μου,
Καταπληκτικη η συνταγή με την καρύδα! Με πρώτη ευκαιρία θα την φτιάξω
Και θα σου πω αποτελέσματα! Σ´ευχαριστουμε.
Elli Tiligada
ellitiligada@yahoo.gr
130.43.72.207
Ενα γλυκάκι για την Κυριακή
Το γλυκό το πήρα από το blog https://www.facebook.com/ntina.georgopoulou
Χτυπάμε στο μιξερ 6 αυγά (θερμ.δωμ) με 1 ποτ.νερ. ζάχαρη.
Προσθέτουμε σταδιακά 2 βανίλιες ,
1 ποτ.σπορέλαιο και
1 ποτ.αλευρι για όλες τις χρήσεις, στο οποιο εχουμε ανακατεψει 20 γρ.baking powder και 1 ποτ.ινδοκάρυδο.
Τέλος και λίγο ξυσμα 1 λεμονιού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50′ στους 170β.Κ. ή 400 β.Φ.
Παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι::2,5 ποτ.ζάχαρη, 3,5 ποτ.νερό και 1 φλούδα λεμονιού και περιχύνουμε το γλυκό.